Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

BAN 25/07/2022

Mesures per la reducció de consum d'aigua per la sequera

DIMARTS 26 JULIOL 2022

MESURES EXTRAORDINÀRIES PER A LA REDUCCIÓ DE CONSUM D’AIGUA CLORADA

Tal com us vam dir en un ban anterior, degut a la forta sequera que estem patint, a la font de Xercles s’ha reduït molt el cabdal, arribant aquest cap de setmana a mínims extrems, per la qual cosa davant de la greu situació ens veiem obligats a fer restriccions en el subministrament :

  • Us preguem que feu un ús racional de l’aigua, intentant estalviar-la al màxim.
  • Al poble es tancarà l’aigua a les nits, des de les 23,00 h i fins les 7,00 h del matí.
  • Al Mas i a les Masies us preguem també que intenteu estalviar la poca aigua de la que disposem, tenint en compte que el dipòsit dels Masos no permet una gran reserva d’aigua, per la qual cosa podeu tindre talls en el subministrament.
  • Es prohibeix el rec d’hort, jardins i plantes al carrer amb aigua clorada, al igual que no es podem omplir basses, si cal fer-ho es obligatori buscar els recursos individualment.
  • Per a ús de ramaderia, en la mesura del possible us demanem busqueu els recursos individualment, en cas de no ser possible feu servir estrictament l’aigua necessària.

Us comuniquem que estem treballant en un pla per aconseguir aigua, us mantindrem informats.


Us agraïm per endavant la vostra col·laboració, perquè sense aquesta no ens en sortirem i s’haurien de prendre mesures més estrictes.


Atentament,

L’Alcalde.
Llimiana, 25 de juliol de 2022