Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat sobre la Festa Major 2021

Arran les mesures pel virus Covid-19

DIVENDRES 02 JULIOL 2021

 Ajuntament de Llimiana. Pallars Jussà 

Benvolguts veïns i veïnes de Llimiana,

Després de haver-nos reunit la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Llimiana, hem arribat a la conclusió que aquest any 2021 no considerem adient encara celebrar la Festa Major.

Entre els motius que ens duen a prendre aquesta difícil decisió hi ha el factor epidemiològic. Si bé actualment els efectes de la pandèmia comencen a retrocedir, no sabem si la situació es mantindrà en aquestes condicions a l’agost, ja sigui per l’expansió de les noves variants del virus o per un alentiment en el ritme de vacunació.

Tot i que des de la Generalitat s’hagi donat via lliure a aquest tipus de celebracions, també hem tingut en compte que se segueix exigint control d’aforament i mesures de protecció contra la Covid-19 per realitzar activitats relacionades amb les revetlles i festes majors. Lamentablement a Llimiana no disposem de personal suficient per poder garantir el compliment ple de la normativa. 

Som conscients de les ganes i la il·lusió de cada any de celebrar la Festa Major. Per aquest motiu, no descartem l’organització de determinats actes puntuals sempre que permetin complir les ordenances vigents i respectar les condicions idònies de seguretat.

Tots hem patit en major o menor mesura els efectes de la pandèmia i és per això que fem una crida a la precaució i a seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries per tal que aquesta situació acabi al més aviat possible.

Finalment, agraïm la comprensió davant la suspensió de la Festa Major i transmetem el nostre desig que l’any vinent puguem celebrar tots junts les festivitats que tant enyorem.

Rebeu una salutació cordial,

Ajuntament de Llimiana - Comissió de Festes de Llimiana

Llimiana, 2 de juliol de 2021